Unelmien illallinen - Serle, Rebecca; Pouttu-Delière, Päivi (Kustannusosakeyhtiö Otava, 2022)
Ketkä viisi ihmistä, elävää tai kuollutta, kutsuisit kanssasi illalliselle? Sydäntäsärkevän romanttisessa kirjassa tämä ajatusleikki muuttuu todeksi. Sabrinan 30-vuotisjuhlien vieraslista on värikäs läpileikkaus hänen elämänsä merkittävistä ihmisistä. Unelmiensa illallisseurueessa Sabrina huomaa olevansa vastakkain sekä suurimpien unelmiensa että pahimpien pettymystensä kanssa. Mielikuvituksellista tarinaa sävyttävät myös pöydässä istuvan elokuvataivaan ikonin, Audrey Hepburnin, elämänviisaudet. Kuten suomalaislukijatkin hurmannut Viisi vuotta myöhemmin (2021), Unelmien illallinen on katkeransuloinen, nokkela ja vangitseva kirja, joka pitää otteessaan viimeiselle riville asti.
Keywords: Sabrina : (fiktiivinen hahmo); unelmat; menneisyys; menetys; ihmissuhteet; muistot; vieraat; illalliset; syntymäpäivät; rinnakkaiset juonet