Den stora drakstriden - Hoffman, Yvonne; Rönns, Christel (Opal, 2022)
En klassisk saga i modern, humoristisk tappning. Där ingen vill rätta sig i ledet och ingenting är som det brukar. Med fantastiskt roliga illustrationer av Christel Rönns.[Bokinfo]
Keywords: strider; drakar (sagoväsen); riddare; prinsessor