Från värdshus till Grand Hôtel : hotell och restauranger i Helsingfors före självständighetstiden
Finna-arvio
Från värdshus till Grand Hôtel : hotell och restauranger i Helsingfors före självständighetstiden
Tallennettuna:
Ulkoasu |
190 s. : ill., kartor ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
ruotsi |
Alkuteoksen kieli |
ruotsi |
Huomautukset |
Ilmestynyt myös suomeksi nimellä: Huvia ja herkkuja : helsinkiläistä hotelli- ja ravintolaelämää ennen itsenäisyyden aikaa. |
Julkaisija |
Helsingfors :
Svenska litteratursällskapet i Finland,
2007.
|
Sarja | Skrifter utgivna av Svenska litteratursällskapet i Finland, ISSN 0039-6842; 693. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Sven Hirn |
ISBN |
978-951-583-145-3 inbunden |