Hänvisningar gällande denna post
APA-referensPeterson, S., Ejlersen, S., Ingemann, D., & Andersson, C. (2023). Fermentering: Syra egen kraut, kimchi och kombucha (1:a utgåvan, 5:a upplagan.). Lind & Co.
Chicago-stil citatPeterson, Shane, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann, och Catharina Andersson. Fermentering: Syra Egen Kraut, Kimchi Och Kombucha. 1:a utgåvan, 5:a upplagan. Stockholm: Lind & Co, 2023.
MLA-referensPeterson, Shane, et al. Fermentering: Syra Egen Kraut, Kimchi Och Kombucha. 1:a utgåvan, 5:a upplagan. Lind & Co, 2023.
Harvard-stil citatPeterson, S., Ejlersen, S., Ingemann, D. & Andersson, C. 2023. Fermentering: Syra egen kraut, kimchi och kombucha. 1:a utgåvan, 5:a upplagan. Stockholm: Lind & Co.
Kom ihåg att kontrollera att källhänvisningarna är korrekta innan du använder dem i din text.