Hänvisningar gällande denna post
APA-referensHovenäs, S., Gunnarsson, N., Hildén Smith, E., & Smith, E. H. (2015). Baka glutenfritt: Matbröd, kakor, tårtor, desserter. Semic.
Chicago-stil citatHovenäs, Susanne, Nilla Gunnarsson, Eva Hildén Smith, och Eva Hildén Smith. Baka Glutenfritt: Matbröd, Kakor, Tårtor, Desserter. Sundbyberg: Semic, 2015.
MLA-referensHovenäs, Susanne, et al. Baka Glutenfritt: Matbröd, Kakor, Tårtor, Desserter. Semic, 2015.
Harvard-stil citatHovenäs, S., Gunnarsson, N., Hildén Smith, E. & Smith, E. H. 2015. Baka glutenfritt: Matbröd, kakor, tårtor, desserter. Sundbyberg: Semic.
Kom ihåg att kontrollera att källhänvisningarna är korrekta innan du använder dem i din text.