Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna-recension
Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Sparad:
Andra titlar |
Elintarvikehygienian perusteet |
---|---|
Fysisk beskrivning |
76 s. : kuvitettu ; 25 cm |
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Beskrivning |
Alanimeke kannessa: Elintarvikehygienian perusteet Tekijä edellisessä painoksessa: Sara Syyrakki. |
Utgivare |
Pori :
Elintarvike ja terveys -lehti,
2013
|
Klassifikation | |
Ämnen | |
Utgivare | (Sastamala : Vammalan kirjapaino) |
Mer information | [teksti: Tapio Välikylä ja Sara Syyrakki] ; [piirrokset: Ensio Mustonen] ; [valokuvat: Tapio Välikylä] |
ISBN |
978-952-9637-51-5 nidottu |