Hänvisningar gällande denna post
APA-referensBjörkman, J., & Bajada, S. (2019). Det nordiska skafferiet: Torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt. Natur & Kultur.
Chicago-stil citatBjörkman, Johan, och Simon Bajada. Det Nordiska Skafferiet: Torkning, Mjölksyrning, Fermentering, Inläggningar, Olja, Vinäger & Salt. Stockholm: Natur & Kultur, 2019.
MLA-referensBjörkman, Johan, och Simon Bajada. Det Nordiska Skafferiet: Torkning, Mjölksyrning, Fermentering, Inläggningar, Olja, Vinäger & Salt. Natur & Kultur, 2019.
Harvard-stil citatBjörkman, J. & Bajada, S. 2019. Det nordiska skafferiet: Torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt. Stockholm: Natur & Kultur.
Kom ihåg att kontrollera att källhänvisningarna är korrekta innan du använder dem i din text.