Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Finna-recension
Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Sparad:
Andra titlar |
Kaikki mitä olen oppinut kananmunan keittämisestä, avotulesta, tacoista, liottamisesta, ravintolapalautteen antamisesta, säilykkeistä, terveydestä, öljyistä, ruoan ja viinin yhdistämisestä, dieeteistä, kalan paistamisesta, eri maiden keittiöistä, kokeista, kokeilta, vihreästä salaatista, hyvästä ruoasta |
---|---|
Fysisk beskrivning |
369 sivua : kuvitettu ; 22 cm |
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Utgivare |
Helsingissä :
Kustannusosakeyhtiö Otava,
[2019]
|
Klassifikation | |
Ämnen | |
Utgivare | Keuruu : Otava Kirjapaino |
Mer information | Saku Tuominen ; valokuvat: Sara Karlsson [ja muita] |
ISBN |
978-951-1-34297-7 sidottu |